Життя та робота в Угорщині

Афіша подій у Будапешті на березень

Афіша подій у Будапешті на березень 📅

– 3 березня 10:00-20:00 та 4 березня 08:00-18:00
Весняний ярмарок угорських смаколиків
Концерти, вистави, шоу-кулінарія та дегустації супроводжують ярмарок. Вхід вільний.
📍Várkert Bazaar, Event Hall, Ybl Miklós tér 2

– 8 березня
Pancake Festival
У вас є можливість продегустувати 100 видів млинців з різноманітними унікальними смаками. Ви також можете приєднатися до процесу приготування, або взяти участь у конкурсі з поїдання млинців.
📍Gastro promenade next tot he Allee Shopping Mall, Kőrösy József u. 1117

– 11 березня 14:00
Margaret Island tour
Ця подія пропонує чудову можливість побачити нові місця і дізнатися цікаву інформацію. Історія острова Маргарет дійсно захоплююча і унікальна. Раніше в середні віки його називали Кролячим островом, і це був королівський мисливський заповідник. Тур безкоштовний.
📍Musical well, Musical well, Margaret Island, Budapest, 1138

– 13 березня 11:30
Budapest Historical Sightseeing Free Walking Tour
Безкоштовна оглядова пішохідна екскурсія - найкращий спосіб побачити визначні пам'ятки Будапешта. Екскурсія охоплює всі основні історичні місця та визначні пам'ятки.
📍Kálvin tér 12, 12 Kálvin tér

– 15 березня
National Day
15 березня – одне з найважливіших національних свят в Угорщині, коли угорці згадують революцію 1848 року проти габсбурзького гніту.
📍Вшанування пам'яті, розважальні програми відбуватимуться в саду Угорського національного музею, на площі Кошут/Парламент та в замку Буда.

– з 18 березня 12:00 до 26 березня
ImproWise Your Life
ImproWise Your Life – експериментальний навчальний курс, який дає молодіжним лідерам можливість дізнатися про застосовані театральні методи імпровізації, практикувати соціальні навички та досліджувати їх перетини, щоб розвинути кращий потенціал для вдосконалення основних життєвих та лідерських навичок людей.
📍Kreatív Tér / Creative Space, 31 Orgona út,Holloko

– 24 березня з 14:00 до 18:00
Taste Budapest – Foodies Walk
Насолодіться місцевою їжею сповна. Ви скуштуєте щонайменше 7 різних традиційних страв. Можете бути певні, ви не будете голодними після 🙂
📍Hunyadi tér, Hunyadi tér

– 27 березня 20:00
The Subways, support: Yzzo | Budapest 2023
The Subways повертається до Будапешта з новим альбомом! Якщо ви все ще незнайомі з їхньою творчістю, то у вас є чудова на це нагода.
📍Akvárium Klub Official, 12 Erzsébet tér

– з 27 березня 20:30 до 28 березня 12:00
Pepita Party. Зробіть свій вечір понеділка особливим, танцюючи під ритмічну музику. Приєднуйтесь до нас і пориньте в атмосферу бурхливих 20-х і 30-х років.
📍Muzikum Klub & Bisztró, Múzeum utca 7.
Життя в Угорщині Угорщина