Життя та робота в Угорщині

Афіша подій у Будапешті на травень

Афіша подій на травень
​​Афіша подій у Будапешті на травень 📆

– 5 травня о 22:30
Тематична вечірка "Ейфорія"
Готуйтеся до найкрутішої та найяскравішої вечірки, після якої у вас буде чимало незабутніх спогадів. Не пропустіть цю можливість to shine bright like a diamond! Дрес-код: неонові яскраві кольори та за бажанням креативний макіяж.
📍Metro Club Theatre, Dohány utca 22

– 5-7 травня
Панкейк Пікнік
Щоб спробувати солодку страву, яку так люблять угорці, вам слід відвідати Панкейк Пікнік. Тут ви зможете насолодитись не тільки місцевими варіаціями популярних панкейків, а й скуштувати американські, начинені, багатошарові, «за рецептом бабусі», солоні, а також інші особливі смаки. Тому не пропустіть цю чудову нагоду скуштувати панкейки у всіх їхніх різновидностях на Панкейк Пікніку.
📍The bazaar in Kőrösy József utca, next to the Allee Mall in Budapest’s XI. District

– 16 травня о 21:00
Måneskin
Монескін - це італійський гурт, який завоював світову славу після перемоги на Євробаченні 2021. Їх музика поєднує рок, панк і альтернативний стиль, а їх живі виступи вражають енергетикою. Живі виступи гурту Монескін завжди повні позитиву та емоцій, що дозволяє забути про все навколо та насолодитися музикою.
📍BudapestArena, Stefniat 2.

– 20 травня о 14:00
TASTE Finland pop-up restaurant 2023
Приходьте і насолоджуйтеся їжею, музикою та чудовою атмосферою. Організований вже в 10-й раз, цього року популярний фуд-захід має актуальну екологічну тематику. Їжа буде готуватися з метою отримання нульових харчових відходів. Угорська компанія Rejiji Pince продаватиме вино до смачних страв. Чудова випічка та відмінна кава будуть продаватися пекарнею скандинавського стилю nor/ma.
📍Embassy of Finland in Budapest, Kelenhegyi út 16/a

– з 19 травня о 20:00 до 21 травня 21:00
Літературно-мистецький вікенд
Програма літературних читань, прогулянок містом, мистецького спілкування та знайомства з прекрасним містом у центрі Європи, і все це в хорошій компанії однодумців.
📍MassolitBudapest Books and Café, 30 Nagy Diófa utca
– 21 травня 21:00

Концерт The HARDKISS
The HARDKISS — це український гурт, суміш, здавалося б, непоєднуваного: важкі аранжування, мелодійні партії, глибокі тексти та соул-вокал Юлії Саніної. Це не тільки живий звук, але й дивовижні концертні шоу.
📍A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő

– 26 травня о 16:00
Будапештський тиждень пива
Заплануйте свій візит на найяскравішу подію року, присвячену пиву! У місті буде багато подій, пов'язаних з пивом, таких, як tap takeovers, зустрічі з професійними пивоварами та експозиції. Буде запрошено близько 45 пивоварень з усього світу, з 4-ма сортами пива щодня для безлімітної дегустації між 14:00 та 20:00 годинами. Під час двох днів дегустацій буде можливість спробувати близько 360 різних сортів пива. Тому якщо вам до смаку пиво, не зволікайте.
📍Dürer Kert, Öböl utca 1.
Життя в Угорщині Угорщина Угорщина для українців